- Vi som elsker bobillivet 😃

Solhaug camping

God informasjon på vei inn til campingen.

En trivelig blomsterbenk ønsker velkommen inn til campingen!

Litt nedoverbakke for oss...men det viktigste er å sove med hodet på det høyeste punktet 😂

5 koselige hytter med blomsterkasser under vinduene.

Mari-Anne, innehaver og serviceinnstilt vert på campingen!


En idyllisk liten campingplass ☺️

Vi har ved flere anledninger passert Solhaug camping og sagt til hverandre at «her ser det koselig ut»! Lørdag 20.juli 2019 hadde vi i utgangspunktet planlagt å kjøre direkte fra Gjerdrum (der vi hadde overnattet hos Synnøves søster Sigrun 1 natt) til Skatval. Etter å ha kjørt noen mil fant vi derimot ut at vi ville dele opp etappen og bestemte oss for å overnatte på Solhaug fra 20.-21.juli 2019.

Solhaug er en familiedrevet camping drevet av Mari-Anne og Erik Hemli. Campingen ligger i Sollia ved Nasjonal turistveg Rondane. For å komme hit tar du av ved Ringebu og kjører over Venabygdsfjellet mot Folldal. Campingen ligger da på venstre side av E27 på vei ned fra fjellet.

Campingen er åpen hele året og sommerstid er den et godt utgangspunkt både for fjellturer og fiske. Vinterstid kan du gå rett ut i skiløypene. Campingplassen har en trivelig grillhytte og ved finner man i skjulet ved sanitæranlegget.

Dette er ikke den mest luksuriøse campingen men det er lagt vekt på å skape et trivelig miljø med blomster og rene sanitæranlegg!