- Vi som elsker bobillivet 😃

Mosvangen camping 

Resepsjonen

Flotte sanitæranlegg

Aktiviteter for store og små

Mosvannet

Tømmestasjonen

Mosvangen camping ligger kun 2,5km fra Stavanger sentrum! Campingen har Mosvannet som nærmeste nabo og det er store friluftsområder i umiddelbar nærhet velegnet for sykkel-, gå- og joggeturer.

Ankomsten var hyggelig og effektiv og en ansatt hev seg på sparkesykkelen og geleidet oss til rett plass. Mosvangen er en stor campingplass og for bobiler var det flere muligheter rundt omkring på området. Dette er tydeligvis en svært populær camping, i grunn ikke så rart på grunn av den sentrale beliggenheten, og i løpet av tidsperioden fra 14 til 15.30 ble det raskt fullt. I og med at vi var på vei fra Bergen til Stavanger med flyttelasset til pode nummer 2 hadde vi behov for å bo sentralt....Som flere andre campingplasser er det ikke anledning til å forhåndsbooke. I vårt tilfelle var dette både ugunstig og stressende i og med at vi da måtte være fremme "til rett tid" for å få plass. 

Campingplassen har svært gode, rene og ryddige sanitæranlegg og bruk av dusj er inkludert i prisen. Det er også gode fasiliteter for tømming av gråvann, tømming av toalett og fylling av vann!

Våre to firbente koste seg også i de flotte omgivelsene der det var mange "bjeffefrender" å hilse på 😉