- Vi som elsker bobillivet 😃

Sanden Såre bobilcamp 

God informasjonstavle ved innkjøringen til bobilcampen

Gloppefoss

Stor vannføring i Otra

Fin grillplass i umiddelbar nærhet til bobilplassene


Omgitt av vann

Sanden Såre bobilcamp finner du 9,7km nordvest for Valle i Setesdal. Stedet er virkelig en idyllisk liten perle tett på elva Otra. Til tross for varierende vær valgte vi å tilbringe 3 netter på campen fra 2.-5.august 2020. 

Et veldig vakkert turmål er Gloppefossen med en gangavstand på 3,7km fra campen. Med et fall på drøye 280 meter er Gloppefossen en av de høyeste i Setesdal. Turen går i flotte omgivelser med høye fjell på den ene siden og bekk med gammel vegetasjon på andre siden. Fossen i seg selv er et syn med sitt høye fall og høye fjell i bakgrunnen.

Når det gjelder fasiliteter på campen var sanitæranlegget stengt grunnet koronaepidemien. Dette førte nok til at flere potensielle overnattere med ombygde biler uten dusj og toalett måtte kjøre videre. 

I løpet av oppholdet nevnte nærmeste "nabo" at de hadde ringt Jokerbutikken på Valle fordi de trengte påfyll av ulike matvarer. For en absolutt overkommelig fraktpris hadde de avtalt levering av varene de trengte. Kjøleskapet vårt var også ganske slunkent og vi bestemte oss derfor for å gjøre det samme. Bestillingsmail ble sendt, penger vipset og kort tid etter ble varene levert "på døra". Tusen takk til Joker på Valle for super service!!

Har du behov for å senke skuldrene og virkelig finne roen er dette stedet!