- Vi som elsker bobillivet 😃

Telemark Kanalcamping


Gjenbesøk sommeren 2022

2 år har gått siden vårt første besøk til Telemark kanalcamping og denne gang besøkte vi campingen fra 4.-7.juli. 

Også denne gang ble vi imponert over god service, strømlinjeformet innsjekking og trivelige omgivelser! Lunde slusekro er fortsatt vel verdt et besøk, og denne gang ble det også en sykkeltur der vi blant annet  var innom Hogga sluse. 

Ute etter flotte naturopplevelser, en tur med en av båtene på Telemarkskanalen, kajakkpadling, sykkelturer eller bare late dager? Da er det gode muligheter her!

 

Vakker solnedgang ved Lunde slusekro

Campingen ligger i idylliske omgivelser ved Telemarkskanalen

Slusene på Lunde


Strømlinjeformet og profesjonelt

Telemark Kanalcamping ligger ved Lunde sluse i Telemarkskanalen. Vi tilbragte natten fra 6.-7.august 2020 på campingen og hit kommer vi garantert tilbake! Forhåndsbooking og innsjekking gikk som smurt og i tillegg til en flott informasjonsbrosjyre informerte resepsjonisten vennlig og effektivt om sanitæranlegg, brannvern, plassering av bobilen med mer. Ved innkjøring velger man så en ledig plass selv og sender deretter en tekstmelding med eget ordrenummer og plassnummer til resepsjonen. Enkelt og genialt! 


 I tillegg til plasser for bobil, campingvogn og telt har campingplassen utleie av kano, kajakk og sykkel og er et ypperlig utgangspunkt for aktiviteter innen padling og sykling på og rundt Telemarkskanalen. Lunde er også endestasjonen for kanalbåten m/s Telemarken som går fra Akkerhaugen til Lunde. Telemarksbåtene, m/s Victoria og m/s Henrik Ibsen, som går mellom Dalen og Skien møtes daglig ved Lunde sluser litt etter kl.13.

Både lunsj og kveldskos på Lunde slusekro ble det også under oppholdet. Dette er en av våre beste opplevelser så langt i vår "bobilkarriere"!

Super informasjonsbrosjyre