- Vi som elsker bobillivet 😃


Kirkehamn marina bobilcamp

I skjærgården utenfor Flekkefjord, nærmere bestemt på øya Hidra, finner du Kirkehamn marina bobilcamp! For oss ble dette feriens desidert største høydepunkt sommeren 2021 og hit kommer vi garantert igjen!! Det finnes mange "perler" i vårt vakre land, og dette er desidert en av dem!

Vi overnattet på marinaen fra 3.-5.august 2021 og hadde vi hatt mulighet ville vi nok blitt her lengre.

I fjellområdet over Kirkehamn ligger Hågåsen kystbatteri (https://www.visitnorway.no/reisemal/sorlandet/listings-lister/hågåsen-kystbatteri/20167/).
Dette er et populært utfartssted og både for å unngå den helt store folkevandringen og for sterk varme for våre gamle, firbente venner, tok vi turen opp tidlig på morgenen med frokost i sekken ☕️🍞. Utsikten her oppe er virkelig spektakulær!

Til tross for at Kirkehamn er et bittelite sted finner du her en meget god restaurant, Isbua, som ikke bare har is 😉 men alt fra blåskjell til pizza! Fruen valgte blåskjell og gubben 😂😎 pizza og var enige om at begge deler smakte utsøkt og at servicen var upåklagelig!

Kaffe og kanelsnurrer i Fruenes Hus fikk vi også med oss og en tur innom til Berit som selger glasskunst, ryer og mange vakre, selvproduserte produkter resulterte i ny duk til bobilen.

Vår konklusjon: Hidra i våre ♥️♥️