- Vi som elsker bobillivet 😃


First camp Råbjerg Mile, Skagen

Vi overnattet på First camp Råbjerg Mile fra 21.-24.juli 2022 og hadde 3 innholdsrike døgn med fine turer med hundene og sykkeltur til Skagen den 22. og til Ålbæk den 23. 

Campingpladsen ligger 12 km sør for Skagen og plassene er anlagt i sirkler med beplantning på 3 sider, noe som gjøt at campingplassen faktisk ikke virker så stor som den faktisk er. På grunn av beplantningen og organisering har de fleste sin egen  "intime plass". Campingplassen har både et innendørs badeland og et utendørs svømmebasseng. I tillegg har plassen egen fotballbane, tennisbane, minigolfbane, flere fine legeplasser og hoppeputer. Det skal derfor være noe å finne på for både små og store 😀!

Det er noen år siden sist vi var i Skagen og vi ble nok noe overrasket over økningen både i antall butikker og antall turister 🤪 Men.....vi fikk kjøpt ny sykkelpumpe og Synnøve ny sykkelbukse til halv pris! 
I Ålbæk spiste vi lunsj på Pers kafé nede i havneområdet. Her fikk vi virkelig servert god mat til en relativt rimelig penge.

Summa summarum; en godt tilrettelagt camping med rene servicebygg, nøkkelbokser dersom du ankommer etter resepsjonens åpningstider og mange  trivelige opplevelser!