- Vi som elsker bobillivet 😃


Hansecamp Bremen

Vi overnattet på Hansecamp Bremen fra 28. til 29.juli 2022 og ut i fra stedets nettside hadde vi ganske store forventninger.

Campingen ligger kun 6 km fra sentrum ved Stadtwaldsee der man i kjent tysk stil kan bade både på en nudiststrand og en "vanlig strand" 😉 Med en så sentral beliggenhet blir det selvfølgelig også endel trafikkstøy.

Servicebygget på campingen var i grunn ganske bra, men ut over det stemte ikke vår opplevelse med beskrivelsen på nettsiden. Selve området virket rufsete og flere campinggjester har tydeligvis bodd der over år og benyttet området rundt vognene til å samle "rammel og rot".

Restauranten i tilknytning til campingen får god omtale på campingens nettside, men når vi måtte vente på maten i 50 minutter ble vi ikke imponert. Når maten kom var den det vi vil kalle "helt grei", men slett ikke "Michelin mat". Når vi så skulle betale viste det seg at de kun tok kontanter eller tyske debetkort 🤪 Dette ble det ikke opplyst om på forhånd og i resepsjonen var det ikke mulig å få tatt ut kontanter..... Det ble derfor nødvendig med en kveldstur på sykkel for å ta ut penger. Tungvint og lite turistvennlig!

Alt i alt sitter vi igjen med et negativt bilde av denne campingen og hit kommer vi nok ikke tilbake 🤨