- Vi som elsker bobillivet 😃

Glimt fra Goksøyr camping

"Christians plass" med panoramautsikt

Magiske solnedganger er balsam for sjela

Bonzo fant en sjelevenn 😂

Vakker utsikt fra turstiene på Runde


Gode dager på Goksøyr camping

Sommeren 2019 "forelsket" vi oss simpelthen i Runde og Goksøyr camping! Se lenger ned på denne siden i forhold til vår omtale etter første besøk på Runde.

For oss (les: Synnøve 😉) som trenger noen dager på å "lande" når ferien starter er dette et sted vi kan anbefale på det varmeste! Fuglelyder og bølgesus er beroligende for både kropp og sjel!

For Knut og Inguna har de siste ukene vært hektiske. Grunnet koronaepidemien har Christian ikke fått mulighet til å komme oppover fra Tyskland for å hjelpe til. Dette er en stor campingplass å drifte for kun 2 personer! 

Men....som sist var sanitæranleggene rene og vi fikk æren av å stå parkert på "Christians plass" i dagene 27.- 30.juli.

Takk for oss for denne gang - vi kommer tilbake 😃

Runde fyr

Runde er et fuglefredningsområde og det er lurt å se opp for bratte stup!

Campingen ligger kun et steinkast fra sjøkanten!

Vakker utsikt fra fuglefjellet!

Lundefuglen ser ut som en liten papegøye

Fotograf: Anders Tjernström

Goksøyr camping, Runde

Goksøyr camping ligger like ved oppstigningen til Norges sørligste og lettest tilgjengelige fuglefjell.

I utgangspunktet hadde vi tenkt å overnatte et par netter på Runde. Vi ble derimot så begeistret for stedet og 2 døgn ble i stedet til 1 uke fra 6.-13.juli 2019. Hva var det så vi ble så begeistret for? Jo, først og fremst servicen vi fikk fra første øyeblikk! Knut og Inguna, eiere og vertskap på campingen, står på tilnærmet døgnet rundt for å hjelpe gjestene med snå og store spørsmål 👍 I tillegg er de godt hjulpet av Christian fra Stuttgart som tar turen til Norge hver sommer for å bistå og bidra til et godt miljø på campingen!

Gøysøyr camping er et idéelt overnattingssted for naturintereserte og vi tok turen ut til Runde fyr, syklet på de få veistumpene på øya og gikk til fuglefjellet for å oppleve lundefuglene slå seg til for kvelden. En utrolig flott opplevelse å se 300 000 lundefugler ligge i sjøen for så å »sverme» opp i fjellet med flere store havørner hengende over hodet.

Runde ligger midt i smørøyet når det gjelder barsk, herlig vestnorsk natur! 

 

 

Christian

Knut