- Vi som elsker bobillivet 😃

Tur til Blåhammeren - en fin turmulighet når man bor på Mjelva


Første stopp på årets ferietur, 25.-27.juli 2020

Nok en gang har vi tatt turen innom Mjelva camping som ble første stopp på årets Norgesferie! Som alltid var det trivelig å være på Mjelva! Ryddige og rene sanitæranlegg, trivelige ansatte i resepsjonen og mange hyggelige campinggjester!

For dere som ikke har kjøpt dere vidunderet Omnia, en liten "stekeovn" som settes på gassen, anbefales denne! Vi gikk tom for brød under oppholdet, og vips var et nybakt brød ferdig i Omnia'en!

Sjekk her: https://www.maxfritid.no/produkter/husholdning/omnia-ovn/fritidsovn-omnia.-bake-pa-komfyren-cc57a6df/?code=41108


Intervju med Dag Kåre Mjelva, daglig leder ved Mjelva camping


Helgetur til Åndalsnes

Bobiler trenger også litt oppjustering og stell innimellom og 4.-6.juni 2020 gikk turen igjen til Åndalsnes og Kroken caravan.

Sommeren 2019 "forelsket" vi oss i Mjelva camping som har en fantastisk beliggenhet! Denne gangen ble vi velsignet med adskillig bedre vær og Geir kombinerte turen med et jobboppdrag i forbindelse med oppstart av renhold på Raumabanen.

Takk for oss og for nok et hyggelig opphold!

 

Kroken caravan servicesenter.

Vakre fjell omgir campingen!

Skulle gjerne hatt bedre vær!

Far og «sønn» koser seg med taco 😂

Et godt kjøp hos Kroken caravan: ovnen Omnia som kan brukes til både baking og middagslaging!

Mjelva camping

Mjelva Camping ligger 3 km fra Åndalsnes med vakkert utsyn til de mest berømte fjellene i Romsdal: Trolltindene, Romsdalshorn, Vengetindene, Bispen, Kongen og Dronningen.

Sommeren 2019, fra 2. til 3.juli, var dette vårt første feriestopp. Da vi kjøpte bobilen i mars var ryggekameraet ikke installert ennå og vi hadde derfor avtalt time hos Kroken caravan for å få ordnet dette. 

Selv om været ikke var det beste det ene døgnet vi oppholdt oss på campingen, fikk vi et veldig godt inntrykk! Her er de opptatt av utsmykning av campingplassen med blomster og fasilitetene er rene og trivelige 👍

Fra campingen er det kort vei til fantastiske Trollstingen og den er også et godt utgangspunkt for dagsturer til Atlanterhavsveien og Geiranger.