- Vi som elsker bobillivet 😃


Sløvika camping og feriehus

Sløvika camping er en idyllisk perle ved Randsfjorden og herfra er det blant annet kort vei til Hadeland glassverk.

Etter vår 4,5 ukers lange ferie sommeren 2022 ble dette vårt siste stoppested før siste etappe hjem til Skatval med sine 11 grader og regnvær 🤪 I og med at dette var noe vi bestemte oss for samme dag, var det ikke mulig å booke plass på nettsiden til campingen. Vi tok derfor en telefon til resepsjonen, men fikk ikke svar. Kun få minutter etter ble vi oppringt fra campingen av en hyggelig ansatt! På et blunk hadde vi booket plass og betalt på Vips 👍 Det er faktisk første gang vi har opplevd så god oppfølging på en campingplass!

På campingen finnes blant annet et stort utekjøkken som alle gjester kan benytte seg av. Et genialt tilbud som innbyr til sosiale sammenkomster og nye bekjentskaper!

Fotturer i nærområdet ligger svært enkelt tilgjengelig noe som jo er supert for oss som har med våre firbente.  Det samme gjelder sykkelturer og Synnøves nyinnkjøpte brukte sykkel (gul og kul og kjøpt i Kortrijk i Belgia) var fin å bruke på campingen! Vi skulle gjerne overnattet flere netter og blant annet lånt en av campingens kanoer for å ta en tur på Randsfjorden.

På nettsiden til campingen kan man blant annet lese: "Om du velger å bli én natt, eller over tid, er vi opptatt av å få alle til å føle seg velkommen hos oss."

Vi følte oss så absolutt velkomne og tar gjerne turen hit igjen 👍